Christine+Lohre_preview.jpg

CHRISTINE LOHRE

Scenograf og kostymedesigner

Christine er en av Norges mest allsidige scenografer og kostymedesignere med oppdrag som spenner fra Nobel fredssenter, til Riksteatret, Den Nationale Scene, Riksantikvaren, Brageteatret, Det Kongelige Slott og Teater Innlandet for å nevne noen. Høsten 2018 var hun med på den kritikerroste oppsetningen av Bør Børson på Teater Innlandet. Hun har også bred erfaring fra arbeid med spel og utstillinger. For tiden arbeider hun med et opplevelses-rom prosjekt på Granavollen og Skårer gård, og forbereder scenografi til forestillinger på Den Nationale scene og Akershus teater.

CF+med+sort+ramme+copy.jpg

CF WESENBERG OG KOLONIHAVEN

Fotobyrå og studio

CF, som står for Christian Fredrik, har fotografert i nærmere 40 år, og etablerte Kolonihaven Studio i Hausmannsgate i Oslo for over 30 år siden. Sammen med fotografene Ragnhild Elnes og Pål Bellis er de mye brukt av både offentlig og privat sektor. Gjestelisten i Kolonihaven teller etter hvert det meste som kan krype og gå i det kjente Norge, fra statsminister til næringslivstopper og kunstnere. «Jeg er ganske sikker på at jeg kan hva jeg kan, like fullt som jeg sier nei til det jeg vet jeg ikke mestrer. Å fotografere handler om å være bevisst på at de beste motivene er rett foran deg hele tiden», sier CF. I Kolonihaven ønsker de å visualisere bedrifters verdier, mål og visjoner, og er samtidig behjelpelige med alt man måtte trenge av fotografi som privatperson.

Erik-Collett.jpg

Arkitekt, steds- og byutvikler

Utdannet diplom-ingeniør og arkitekt fra Universitet i Innsbruck i Østerrike i 1977 har Erik Collett er lang arkitektkarriere bak seg, hvor han både har vært ansatt i firmaer som Lund & Slaatto, Platou Arkitekter og vært partner i Kritt Arkitekter. Han var i flere år leder av Oslo arkitektforening og har i en årrekke vært fast sensor ved Arkitekthøyskolen i Oslo (AHO). Erik har opp gjennom årene vært aktiv i flere aksjonsgrupper, blant annet Redd Nasjonalgalleriet og nå sist mot Røkkes planlagte høyhus på Fornebu. Erik mener som Plutark at arkitektur er frossen musikk, som skal uttrykke en estetisk og stedstilpasset refleksjon, som både besvarer og utfordrer bestillingen som ligger på bordet.